eicar - o procedura sigura de testare al antivirusului dumneavoastra de pe dispozitivul personal sau de serviciu. Cybersecuritywebtest pune la dispozitia dumneavoastra o astfel de metoda gratuita prin care sa puteti verifica singuri eficienta aplicatiei antivirus instalata pe dispozitivul dumneavoastra. Pentru ce este recomandata asta? ei bine daca nu aveti nici un program antivirus care sa va protejeze impotriva atacurilor rauvoitoare ale hackerilor, riscati sa deveniti vulnerabili in fata acestora si sa pierdeti date importante, precum nume, prenume, conturi bancare, parole si multe altele. Asta este rolul antivirusului care trebuie instalat pe calculatorul sau telefonul pe care il utilizati.
Totodata puteti avea un astfel de program instalat, dar exista si posibilitatea ca asta sa fie dezactivat sau sa fie ineficient (vechi si neactualizat sau expirat), in aceste conditii putem compara cu un medicament care este vechi si care nu isi face treaba impotriva bolii pentru care este administrat. Afland aceste informatii veti putea lua decizii mult mai simple despre ce este necesar sa faceti in viitorul apropiat pentru a rezolva aceasta problema de securitate de o importanta maxima.

Eicar este un fisier text, un sir de caracter cu o lungime de 68 de bytes care este insofensiv pentru dispozitivul pe care testati eficienta antivirusului dumneavoastra. Daca antivirusul isi face treaba cu succes, atunci ar trebuii sa fiti informati cand creati fisierul eicar pe calculatoru dumneavoastra si cand inserati sirul de caractere oferit de cybersecuritywebtest.com . In cazul in care intampinati orice fel de problema, nu ezitati sa contactati personalul autorizat de la cybersecuritywebtest si va vor indruma astfel incat sa puteti face testul intr-un mod garantat si fara nici un fel de pagube oferite calculatorului dumneavoastra personal sau de la serviciu.