pizza sibiu - cea mai buna pizza din sibiu. De ce sustinem acest lucru? deoarece pizzeria prima din sibiu, are posibilitatea de a produce sortimentele sale cu ingrediente bine alese si importante din italia de la cele mai mari companii din domeniu, astfel incat sa poata face cea mai buna pizza din localitatea Sibiu. Totodata legumele pentru sortimentele de pizza sunt luate de la producatorii locali, astfel incat sa fie o prospetime profunda care sa iti excite papilele gustative atunci cand gusti din sortimentele noastre de pizza gustoase. Totodata cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu putem sustine ca suntem unii din pionerii acestui domeniu vast.

Pizerii nostrii au fost trainuiti cu cursuri de pizza in Italia, astfel incat sa aduca in tara noastra adevarata savoare a pizzei italiene, iar ca sa va dovedim ca suntem alaturi de dumneavoastra si dorim sa va oferim ce este cel mai bun pentru gusturile dumneavoastra pe langa pizza dorita de dumneavoastra va oferim si ceva de baut, mai exact o doza de pepsi sau fanta sau o sticla de apa plata sau minerala in functie de preferintele alese, iar asta nu este tot. Penrtu a simtii adevarul gust, avem si va punem la dispozitie si o gama intreaga de sosuri , dulci, picante sau de usturoi, gust ce se imbina perfect cu aproape orice sortiment de pizza.

Deoarece dorim sa ne extindem si sa va oferim tot ce este mai bun in domeniul culinar, acum va putem pune la dispozitie si o gama larga de salate pentru cei vegetarieni sau vegani, dar venim si intampinarea gurmanzilor cu un meniu nou de pui (crispy chicken sau meniu de aripioare picante). Pentru noi calitatea primeaza si dorim ca clientii nostrii sa fie multumiti pe deplin astfel incat sa doreasca sa ne recomanda mai departe cu caldura si sa revina din nou si din nou. Pizza prima Sibiu, devine incet incet un brand si un competitor de temut si datorita burgerilor gustosi care ii ofera la vanzare bucatarii nostrii pasionati din acest local.
Pentru ca la noi contaza foarte mult si siguranta alimentara, pizza sibiu are niste masuri foarte clare si ofera livrari in cea mai mare siguranta.