perio implant clinics este un complex de clinici din trei localitati Sibiu, Bucuresti si Bistrita Nasaud. Ideea de baza a plecat de a face lucrurile de calitate si de a venii cu ceva nou pe piata, de a rezolva o cerinta a pietei care inca nu este rezolvata si anume calitatea seriviciilor de implant dentar si parodontologie. Pori apela cu incredere in orice oras te aflii Sibiu , Bucuresti sau Bistrita Nasaud la medicii nostrii fara nici un fel de problema. Pentru a lansa acest conglomerat de clinici, a fost nevoie ca sa se uneasca trei medici pasionati si de renume din aceste localitati pentru a avea priceperea necesara sa lanseze aceasta clinica care ofera servicii de implant dentar sau implantologie si parodontologie.

Pentru a putea fi mai usor de gasit puteti lua legatura cu acesti medici specialisti in localitatile mentionate mai sus la adresele :
Sibiu : Romania, Sibiu ,Str. Uzinei Nr. 5, bl. 15, sc. II, ap. 20-21, 550253, Sibiu, tel: 0744 704.545
Bucuresti: Str. Baltita, Nr. 2, Bl. B18 Bucuresti, Sector 4, Romania, tel: 0728 138.218
Bistrita: str Petre Ispirescu nr15B, tel: 0743 001.184

Cu experienta de zeci de ani, acesti trei medici (Sorin, Dan si Ionut), au pus pasiune in dezvoltarea lor personala, tratand sute si mii de pacienti cu afectiuni medii si grave care stau marturii la profesionalismul lor. In acest sens a luat nastere o noua entitate perio implant clinics si se doreste a acapara piata cu serviciile lor cu preturi relativ modeste comparativ cu alte clinici de aceeas profil. Totodata ne dorim ca pacientul sa plece multumit din aceasta clinica pentru a ne putea recomanda mai departe, iar in acest sens ne specializam si ne perfectionam in continu cu diferite simpozioane , cursuri si examene care au loc atat in tara noastra Romania, dar si in intreaga europa. In acest sens au fost nevoie de mii si zeci de mii de ore de studiu si de pregatire pentru a putea fi stapani pe situatie si a putea venii cu solutia cea mai buna, cand vine vorba despre sanatatea pacientilor nostrii.
Pentru mai multe detalii si informatii nu ezitati sa vizitati pagina noastra online www.perio-implant-clinics.ro si sa ne contactati pentru orice consult in acest sens sau pentru orice implant dentar sau servicii de parodontologie in localitatile Sibiu, Bucuresti si respectiv Bistrita. Deasemenea chiar daca doriti doar o informatie puteti la fel sa ne contactati si sa obtineti informatii pretioase pe care le puteti compara cu alte clinici in acest sens pentru a lua o decizie cat mai corecta inainte de a alege clinica dorita.