Home   /   Produse handmade - Handmade - ehandmade.net

clock 19/02/2020       folder handmade   /   produse handmade  

ehandmade.net este o aplicatie web gratuita. Aici ai posibilitatea sa iti plasezi produsele handmade la vanzare fara nici un cost. tot ce este nevoie, este sa va creati un cont si sa il validati, apoi sa plasati produsele pentru ca clientii vostrii sa se bucure de calitatea si nota personala plasata de dumneavoastra. In momentul de fata dorim ca aceasta platforma sa fie vizibila atat clientilor din Romania, cat si clientilor de peste hotare. In consecinta produsele voastra pot fi vandute atat la noi in tara cat si peste hotare, in intreaga Europa cat si in Statele Unite ale Americii.
Totodata cand ne referim la produse handmade ne gandim la tot ce inseamna produse facute in casa sau produse facute de mana. Spre exemplu exista sectiune atat pentru bijuterii handmade (bratari, cercei, coliere), insa vom avea si sectiune pentru tot ce inseamna casa si gradina, gen fantani arteziene sau orice alte idei puse in practica, care nu sunt facute in serie. Putem accepta si alimente facute in casa sau bauturi, gen borcane cu zacusca, sau asa numita bautura tuica, care este realizata in casa suta la suta. Pe platforma noastra vom accepta produsele oricarui persoana sau firma fara ssa facem nici un fel de discriminare, insa daca se incearca incalcarea regulamentelor, vom fi foarte drastici si vom bloca acel cont fara a mai putea fi accesat vreodata.

Site-ul ehandmade.net este dedicat si recomandat celor care is la inceput de cariera si care vor sa faca ceva cu visul lor, si nu au posibilitatea sa isi expuna produsele la un nivel mare. De aceea noi venim in intampinarea voastra si incercam sa va ajutam sa va indepliniti visul pana la capat. Incercam sa sustinem mesterii care vor sa aibe succes in acest sens, oamenii care au o viziune si vor sa o puna in practica si sa evolueze, sau chiar si firmelor si companiilor din acest profil. De ce sa platesti sume consistente de bani pentru promovare si sa constientizezi ca ti-ai cheltuit banii degeaba fara nici un sens, cand poti aplica produsele handmade pe platforma ehandmade si sa profiti de tot ce inseamna afacere adevarata.

Produsele voastr vor fi plasate atat pe pagina noastra ehandmade.net dar si in social media, mai exact pe facebook, unde va vom astepta si criticile voastre constructive sau pur si simplu sugestiile care sa ne ajute sa ne dezvoltam o data cu voi, sa fim mai buni sa putem sa va sustinem ca afacerea voastra sa prinda aripi alaturi de platformele noastre.

...

https://www.ehandmade.net

Your Site Monetization